Professionals

Bedrijfszekerheid gegarandeerd

We kunnen er kort over zijn: uw automatiseringssysteem thuis of in uw bedrijfspand moet honderd procent veilig zijn en altijd functioneren. U moet zich niet hoeven afvragen of bijvoorbeeld de verlichting wel aanspringt de seconde dat u dat wilt. Communiceren via KNX betekent de zekerheid van een internationaal genormeerd en gestandaardiseerd protocol, waardoor koppeling met de meest uiteenlopende KNX-componenten en -systemen gegarandeerd probleemloos functioneert.

 

Vanzelfsprekend wilt u niet dat de informatie uit uw gebouwautomatisering op straat komt te liggen. Gelukkig is de communicatie via het KNX-protocol uitstekend te beschermen. Zelfs bij een (deels) draadloos KNX-systeem is die garantie te geven.

 

Uniek aan het draadloze systeem van KNX is de bi-directionele eigenschap. Via de visualisatie toont het systeem altijd of een signaal correct is uitgevoerd en wat de status van een bepaalde functie is. Zo hoeft u niet te controleren of de zonwering op de bovenverdieping inderdaad omlaag is gegaan; u ziet dat direct op uw smartphone of ander visualisatiesysteem. Weer een zorg minder.