KNX Algemeen

Naar Smart Homes & Intelligent Buildings én Bits, Bricks & Behaviour? Dat kan allebei! 22-11-2018


Smart Homes & Intelligent Buildigs
Smart Homes & Intelligent Buildings (SHIB) is een kennisevent over het thema intelligente woningen en gebouwen, gericht op de professionele markt. De nadruk ligt op overdracht van onafhankelijke kennis in praktijkcases en expertsessies in combinatie met een commerciële informatiemarkt van leveranciers van producten en diensten.

Het event bedient opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers, installateurs en adviseurs die hun kennis over de toepassingsmogelijkheden willen vergroten en hun netwerk willen uitbreiden. De technologie om woningen en gebouwen slimmer te maken is sterk verbonden met de installatietechniek (zowel E als W), waarin Jaarbeurs een positie had met de beurs Elektrotechniek en heeft met VSK. Het verschil met deze titels is dat SHIB een scherpe focus heeft op dit ene thema en de nadruk legt op toepassingen.

Bits, Bricks & Behaviour
Tegelijkertijd vindt in de Jaarbeurs Utrecht het event Bits, Bricks & Behaviour plaats. Het programma van Bits, Bricks & Behaviour richt zich op kennisoverdracht in techniek (Bits), gebouwen (Bricks) en het gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour). Deze drie thema’s worden in de vorm van drie tracks ingevuld tijdens het lezingenprogramma.

De lezingen die tijdens de conferentie plaatsvinden behandelen een breed spectrum van onderwerpen. Gedurende het evenement komen onder andere het energieakkoord, gebouwautomatisering in de vastgoedwereld, het belang van gebouwdata kostenbesparing met energiemonitoring en de toekomst van gebouwen aan bod. Daarnaast worden ook praktijkcases zoals het ABN AMRO Circle paviljoen, de TU Delft en Schiphol besproken.

Registratie
Registreren voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is gratis als u de actiecode BBB1204 gebruikt. Via de website van Bits, Bricks & Behaviour kunt u zich aanmelden voor het event.

Bezoekers van Bits, Bricks & Behaviour hebben tevens kosteloos toegang tot het kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings en de gemeenschappelijke informatiemarkt. Beide evenementen kunnen dus op 22 november bezocht worden!

Bekijk hier het gehele programma van beide events.

Aanwezig

  • Nog geen aanwezigen.