KNX Algemeen

ETS Inside

ETS Inside is de nieuwe versie van de KNX programmeermethode, specifiek ontworpen om KNX-projecten eenvoudig en laagdrempelig te maken. De kern van ETS Inside is dat de software een onlosmakelijk onderdeel wordt van de installatie, doordat het geïnstalleerd is op een harde schijf ín de installatie. De software werkt op pc's, tablets en smartphones met verschillende besturingssystemen zoals iOS, Android of Windows. Meer informatie over ETS Inside vind je in de onderstaande flyers.

ETS5: één tool voor ALLE media
Geïntegreerd | Smart | Draadloos Download brochure
ETS Apps
Functioneel | Flexibel | Op maat gemaakt Download brochure
ETS eCampus
De klik naar succes Download brochure
ETS Inside

ETS Inside opent spannende perspectieven in de groeiende smart home-markt. Met dit instrument voor kleine en middelgrote projecten kunnen zelfs installateurs met weinig ervaring in gebouwenautomatisering snel en gemakkelijk KNX projecten maken

Download brochure
Voordelen
ETS op een KNX-toestel – Slim, Simpel, Veilig. De nieuwe ETS Inside biedt u de optie van een volledig nieuwe en revolutionaire benadering van KNX. ETS Inside is te gebruiken op elk toesteltype. Lees de voordelen van ETS Inside voor installateurs, gebruikers en fabrikanten. Download brochure
Aan de slag

Neem uw installatie in gebruik in 8 eenvoudige stappen. Volg gewoon de 8 stappen in deze brochure en geef het gebouw wat het verdient: een volledig functionele KNX-installatie.

Download brochure
Speciale kenmerken

ETS Inside heeft 8 kenmerken die echt het verschil maken. Denk aan bediening met een mobiel toestel, ETS-toestellen worden onderdeel van de installatie en bediening op afstand. Lees hier de andere speciale kenmerken. 

Download brochure
Controlelijst

Integratie van ETS Inside in uw project gemakkelijk gemaakt. In deze brochure staat uitgelegd hoe u een KNX-installatie kunt opstellen en uw klanten hun eigen aanpassingen kunt laten doorvoeren.

Download brochure
FAQ - Meest gestelde vragen
Is ETS Inside nieuw voor u of heeft u een probleem? Om u te helpen heeft KNX Association deze lijst met veelgestelde vragen opgesteld:
• Aan de slag • De tool begrijpen • Alle mogelijkheden van de tool benutten Download brochure