KNX Algemeen

Word u de winnaar van de KNX Professionals Award 2017

KNX Nederland roept kandidaten op zich aan te melden voor de editie 2017 van de KNX Professionals Award. Deze prijs vormt een waardering voor het meest onderscheidende project dat met KNX-technologie is gerealiseerd. Aan deze uitverkiezing kunnen uitsluitend leden van de KNX Professionals meedoen. De uitreiking van deze prijs vindt plaats in november, tijdens het KNX-event dat in die maand wordt georganiseerd.

Een belangrijke voorwaarde voor het meedingen aan de KNX Professionals Award 2017 is dat uw project tot op zekere hoogte technisch en/of organisatorisch bijzonder is. Het gaat niet om het grootste project, of de meeste componenten, maar er moet een bijzondere invalshoek te vinden zijn. Ook uw commerciële benadering kan onderscheidend zijn en daardoor een uitstekende onderbouwing om uw project voor deze prijs te nomineren.

KNX Nederland zorgt dat de projecten die meedingen voor de KNX Professionals Award een zo breed mogelijke aandacht krijgen in de media. We nodigen de media uit voor de bijeenkomsten waar de projecten worden gepresenteerd en voor de uitreiking van de Award. Maar wij zullen ook beschrijvingen van de genomineerde projecten actief bij de media aanbieden, zodat zij ze er in hun publicaties over kunnen schrijven.

PROCEDURE
Uit alle kandidaten die zich inschrijven voor de KNX Professionals Award 2017 zullen de Marketing en Technische commissie van KNX Nederland, aangevuld met onafhankelijke leden vijf nominaties kiezen. Uiteindelijk zal een nog nader samen te stellen jury de top 3 en de winnaar bekend maken.

Wie komt in aanmerking?
Elke installateur, system integrator of adviseur die voor 1 augustus 2017 lid is van de KNX Professionals kan een project aandragen voor de KNX Professionals Award 2017. Het is ook toegestaan om meerdere projecten in te dienen. Wel zal men dan voor elk van de projecten een apart aanmeldformulier moeten invullen en toesturen.

Aanmelding
Aanmelding geschiedt per e-mail. Elke deelnemer moet het aanmeldformulier zo volledig mogelijk invullen en per e-mail uiterlijk 1 september 2017 inzenden. Iedereen die een formulier inzendt, krijgt van het secretariaat een bevestiging dat het formulier is binnengekomen. Formulieren kunt u sturen naar info@knx.nl